Maglegårds Alle 63, 1. TH., 2860 Søborg

Skøn og meget delevenlig 3 vær. i Søborg.

Centralt beliggende på Maglegårds Allé 63, 1, th er en lejlighed, der især henvender sig til den ivrige førstegangskøber, der vil prøve kræfter med boligmarkedet, og hvad end man flytter ind som sprudlende single eller med øjnene rettet mod tosomheden, ja, så er der muligheder i lange baner.

Lejligheden ligger placeret i et roligt område af Søborg med Utterslev Moses grønne arealer lige rundt om hjørnet, så det altid er muligt at klare tankerne med en forfriskende løbetur. Det betyder dog ikke, at man skal give afkald på bylivets goder. Alléen ligger nemlig parallelt med Gladsaxevej og i kort afstand fra Frederiksborgvej; og selvom nærmiljøet har nok af spisesteder og spændende forretninger på menukortet, er der stort set lige linje til Indre København.

Og trods en så kort afstand til byens uophørlige puls, fyldes kvarteret her med fuglefløjt og børnelatter - ganske idyllisk, ikke? Ejendommen er opført i 1946 med facader af gule mursten og solide tagtegl, og som en bonus for beboere er der både kælderrum, cykelrum og vaskekælder til fri afbenyttelse.

Kom med op på anden sal og se nærmere på den 65 kvadratmeter store lejlighed, der virkelig har potentiale som et vaskeægte hjem. Traditionelle plankegulve breder sig rundt i det meste af boligen og afslører den meget anvendelige planløsning med entré, to værelser, stue, køkken og badeværelse. Det er altså en bolig, der med det samme er delevenlig for hele tre mennesker, men som også kan være din i mange år - selv hvis der er et barn på trapperne.

Gennem de mange vinduespartier er der primært udsigt til grønt-i-grønt takket være områdets mange træer, der dog ikke er en hindring for lysindfaldet. Således går det let at indrette selv med et større sofaarrangement, behov for hjemmekontor eller noget helt tredje, og når det kommer til lejlighedens praktikaliteter, er de naturligvis også helt i top. Et tidløst køkken med rigelige mængder arbejdsplads og skabe folder sig rundt om et hjørnet med mulighed for alt i hårde hvidevarer, mens det lyse badeværelse er beklædt med fliser og har alt det, der er behov for.

Har vi fanget din interesse? Så kontakt os i dag for en fremvisning. Hilsen Gabriel tlf.: 5151 3636