Få Køberrådgivning af en ejendomsmægler for kun kr. 7.995,-

Hvem skal rådgive dig når du køber drømmeboligen?
Det kan være en ejendomsmægler eller en advokat.
Hvad er en købermægler?
Begrebet købermægler eller køberrådgiver er af nyere dato og dækker over den rådgivningsydelse, en køber af en bolig kan vælge at købe i forbindelse med en ejendomshandel. Med andre ord er en købermægler købers egen fagmand.
Hvad kan en købermægler hjælpe med?
En købermægler kan hjælpe dig med store dele af din bolighandel.
1. Finde det rigtige hus.
2. Besigtige og vurdere huset.
3. Forhandle husprisen og vilkårene i hushandlen.
4. Gennemgå alle dokumenter (tilstandsrapport, el-rapport osv.).
5. Stå for det juridiske arbejde som tinglysning.
6. Rådgive omkring hus- og ejerskifteforsikring.
7. Skrive skøde og udarbejde refusionsopgørelse.
Ifølge Lov om Formidling af fast Ejendom, LOFE, fra januar 2015, må ejendomsmæglere eller køberrådgivere/købermæglere ikke rådgive om finansiering.
Hvorfor er en købermægler en god ide for en boligkøber?
Du bliver som almindelig boligkøber aldrig selv ekspert i alle de fagkompetencer, der er i spil i en bolighandel. En købermægler er en fagperson, der dels kender alle faldgruber, dels kender alle genveje og trick, der sandsynligvis kan give dig som køber en samlet bedre oplevelse i boligkøbsprocessen.
Desuden kan en købermægler formentlig spare dig for en del penge på fx en billigere købspris eller på valget af de rigtige forsikringer.
Det er ofte for sent for købermægleren at gøre noget, når handlen er i hus og købsaftalen og andre papirer ‘bare’ skal ses igennem. Tag derfor fat i købermægleren, allerede før du kigger på hus - eller bed ham om hjælp til at finde det rigtige hus.

Jeg vil gerne høre mere

Udfyld formularen - så vil en af vores professionelle køberrådgiver kontakte dig.
Det er Gratis og Uforpligtigende.

Anbefalinger:

Jan og Pia
"For os har det være den bedste oplevelse - Vi oplevede fra start til slut, at ejendomsmægleren var 100% på vores side og  havde styr på sagen"
Allan og Betina
"Den bedste investering - et pris afslag på kr. 100.000,- mere end vi selv kunne forhandle os frem til"
Dorte og Anette
"Efter en grundig gennemgang af ejendommens dokumenter, valgte vi ikke at købe ejendommen - vi takker DK Boligsalg for en ærlig rådgivning"
Hanne
"Jeg har solgt min lejlighed gennem DK Boligsalg og de har hjulpet med med at købe en ny bolig hos en anden ejendomsmægler. De forhandlede endda yderligere kr. 40.000,- af prisen - Jeg er så glad og kan kun anbefale dem til andre som skal have hjælp til køb af ny bolig"