DK Boligsalg er din lokale mægler

Bag en god bolighandel står en lokal, personlig og dygtig ejendomsmægler. Han vil altid kun vil det bedste for sælger og køber. Han har overblik og styr på alle processer - Det betyder, at du både som sælger og som køber blot skal glæde dig over selve handlen.
Velkommen til DK Boligsalg
DK Boligsalg blev grundlagt  i år 2009 med det formål, at tilbyde bedre og billigere bolighandler på Sjælland. Vores ejendomsmægler har over 25 års erfaring, mange har været ansatte hos kædemæglerne. Fælles for alle er, at de har den erfarring der skal til for at skabe en tryg og sikker bolighandel.
DK BOLIGSALG har ikke samarbejde eller er ejet af banker.   

Anbefalinger:

Jan og Pia
"For os har det være den bedste oplevelse - Vi oplevede fra start til slut, at ejendomsmægleren var 100% på vores side og  havde styr på sagen"
Allan og Betina
"Den bedste investering - et pris afslag på kr. 100.000,- mere end vi selv kunne forhandle os frem til"
Dorte og Anette
"Efter en grundig gennemgang af ejendommens dokumenter, valgte vi ikke at købe ejendommen - vi takker DK Boligsalg for en ærlig rådgivning"
Hanne
"Jeg har solgt min lejlighed gennem DK Boligsalg og de har hjulpet med med at købe en ny bolig hos en anden ejendomsmægler. De forhandlede endda yderligere kr. 40.000,- af prisen - Jeg er så glad og kan kun anbefale dem til andre som skal have hjælp til køb af ny bolig"