Schweizerdalstien 77, 2610 Rødovre

Schweizerdalstiens bedst beliggende enderækkehus med parken som nabo

Nu udbydes Schweizerdalstiens bedst beliggende rækkehus til salg - enderækkehuset. Huset ligger som det sidste på den lukkede vej, i rolige omgivelser med legeplads og grønne arealer som nabo. Rækkehuset rummer 130 veldisponerede kvadratmeter. Et rart hjem for både førstegangskøbere, børnefamilier eller pensionister, der vil nyde deres otium tæt på både byen og naturen.

Det attraktive rækkehus er opført i 1966 i gule mursten, med et klassisk funktionalistisk udtryk. Haverne vender mod eftermiddags- og aftensolen i vest og grænser direkte op til den hyggelige park, Schweizerdalsparken, med et varieret fugleliv, egern og ræve.

Den 306 kvadratmeter store grund er anlagt med indkørsel, carport, udhus og vestvendt baghave med hyggelig terrasse.

Boligen har to veldisponerede etager. Stueetagen byder på en entré og et gangareal, et funktionelt køkken og en vestvendt stue med gode indretningsmuligheder og udgang til haven.
På førstesalen får I tre gode værelser, 2 med indbyggede skabe og det tredje med fransk altan. Dertil kommer separat toilet og badeværelse med kombineret badekar og brus. Her er rammerne om en god og velfungerende bolig allerede skabt, men der er også mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg - for eksempel ved at åbne op mellem køkken og stue og etablere køkken-alrum. Der er også mulighed for at bygge til mod haven og lægge yderligere 15 kvm til stuens areal eller etablere et ekstra værelse.

Her får I en hverdag få skridt fra legepladsen og parkens grønne arealer, med kort og sikker skolevej, tæt på daginstitutioner og fritidsaktiviteter. I kort gå- eller cykelafstand fra adressen har I Rødovre Centrum, biografen, Damhusengen og Damhussøen, og samtidig er der kort til motorvejen - perfekt for pendleren. Som prikken over i'et er der ikke mere end 8,8 kilometer til Rådhuspladsen.