Kongeslusen 11, 2610 Rødovre

Måske plads til 2 familier!!!

CHARMERENDE VILLA MED MASSER AF MULIGHEDER OG GOD PLACERING
På Kongeslusen 11 lige ud til Damhussøen ligger der en spændende og mulighedsrig villa, som nu kan blive jeres! Villaen er opført på to plan, og selvom hjemmet kalder på en smule forbedringer, inden I kan flytte ind, så besidder boligen så mange smukke og bevaringsværdige detaljer, der uden tvivl vil fange jeres opmærksomhed allerede ved første besøg. Så hvis I har mod på at trække i arbejdshandskerne og foretage enkelte forbedringer, vil I ende med et hjem, der både har en lækker placering, et charmerende ydre og et tiltalende indre. Velkommen til!

Med bilen parkeret foran hjemmet gør I klar til at udforske jeres kommende hjem, der blev opført i 1959. Indendøre gemmer villaen på et samlet boligareal på 177 kvadratmeter fordelt på to plan, og hvert rum besidder smukke detaljer, et dejligt lysindfald og en skøn atmosfære.

På stueplan er det særligt køkkenet, stuen og pejsestuen, der tiltrækker sig enormt meget positiv opmærksomhed. I pejsestuen er det naturligvis den imponerende pejs, der stjæler jeres opmærksomhed, mens smukt marmorgulv og et dejligt lysindfald komplimenterer rummet. Samme smukke gulv går igen i værelset inde ved siden af, og fra begge rum er der udgang til terrassen og villaens tilhørende have. I samme ende ligger entréen og villaens ene badeværelse, og her går det smukke gulv igen.

Også i køkkenet består gulvet af det smukke, mørke marmor, og herude mødes I af et moderne design og en indretning, der har det hele. Køkkenet er et tydeligt eksempel på, hvad en modernisering af denne villa kan betyde, og det vil uden tvivl inspirere til samme forbedringer i resten af hjemmet. I forbindelse med køkkenet finder I endnu en stue, og her består gulvet af det smukkeste sildebensparket.

Derudover består planløsningen af tre værelser, endnu et badeværelse indrettet med badekar samt af et stort og praktisk bryggers. Fra trappen i entréen ledes I op til boligens 1. sal, hvor endnu en smuk stue gemmer sig. Her træder særligt de synlige bjælker frem, og prikken over i'et sættes af det smukke lysindfald, der sikres af vinduespartierne i enden.

Selvom villaen i sig selv er tiltalende, så ligger den også i et dejligt område, som har en masse at byde på. Få meter fra hoveddøren ligger nemlig Damhussøen, som indbyder til rolige gåture langs vandet. For enden af vejen ligger også Vigerslev Parken, hvor grønne områder byder sig. De daglige indkøb kan klares i kort afstand herfra, og så er det også let at komme til og fra hjemmet med offentlig transport både med S-toget fra Ålholm Station og med flere forskellige busser.

En villa der bare må og skal ses!

Særligt: Køber er bekendt med er der er en hjemfaldspligt til Københavns Kommune - Køber afholder selv udgiften