Dråbyvej 3, 2610 Rødovre

Murstensvilla med fuld kælder på blind vej.

Velkommen til Dråbyvej 3!

Med nøglerne i hånden til denne spændende rødstensvilla er du og din familie godt rustet til sammen at tage hul på næste kapitel. Villaen rummer i alt 160 kvadratmeter fordelt på stueplan og kælder, og alt dette får du i et roligt villaområde i den nordlige del af Rødovre en kort gåtur fra Herlev.

Vi starter med at kigge nærmere på villaens indvendige pragt. Den pæne hoveddør åbner op til en plateau-entré der med en lys trappe både fører op til stueplan og ned i kælderen. En fordelingsgang i stueplan leder herefter ind til alle etagens rum, der bl.a. tæller to rigtig gode værelser med skabsløsninger og lyse gulve, der fanger aftenlyset fra nordvest der giver dig dagens sidste solstråler. Den store vinkelstue sørger for at det er nemt at indrette med en naturlig opdeling mellem familiens flydersofa og spiseafsnittet, og de store vinduespartier giver et skønt lysindfald til alle kroge. Derudover finder man også det velholdte køkken med alt i hårde hvidevarer, der står med pæne moduler og giver god arbejdsplads foran vinduet, så man kan holde øje med hvornår der ankommer gæster. I stueplan finder man desuden et stilrent badeværelse med separat bruseafsnit.

Har man brug for mere plads, er det oplagt at tage kælderarealet i brug. Her finder man flere store, disponible rum, hvor kun din fantasi sætter grænser for anvendelsesmulighederne, foruden et praktisk vaskerum og et gæstetoilet.

Siden 1942 har villaen stået med nummer 3 på postkassen, og med løbende vedligeholdelse præsenterer den sig nu flot og stor uden store projekter der skal fikses. Når man først nærmer sig villaen mødes man først af en stor og velanlagt fliseterrasse, der fører videre om til havens vidder. Denne strækker sig grønt og flot og giver masser af anledning til leg og ballade, og på den hævede terrasse mod sydvest kan man sidde og nyde udsigten over sin frodige oase.

Området er perfekt for børnefamilien, der ønsker en god og stabil hverdag i et godt område med masser at byde på. De nydelige villaveje strækker sig til alle sider, med blanke søer og Harrestrup Å til at højne den idylliske faktor. Der er ikke mere end et kvarters gang fra Herlev BIG, der med mange butikker og restauranter er et godt indkøbssted uanset hvad du mangler. For børnene finder man skole i samme afstand, og i det område har man også både fodboldklub, svømmehal og andre spændende fritidsaktiviteter for børn med krudt bagi. Det er altid nemt at komme frem og tilbage fra villaen, da man finder S-Tog i gåafstand og motorvejsnettet lige ved hånden.