Rødovrevej 123, 2610 Rødovre

Murstensvilla med fuld kælder på blind vej.

Rødovrevej 123
Fantastisk villa med utrolig mange flotte detaljer. Ejendommen er i en klasse for sig selv - den er indflytningsklar og er siden 2003 flot istandsat med bl.a. nyt tag. Du skal som udgangspunkt ikke være haveinteresseret men lægge vægt på at kunne nyde udelivet på de helt fantastiske fliseterrasser og hyggekroge, idet der til ejendommen høre en dejlig gårdhave.

Indretning:
Stueplan: Lækkert og kæmpe køkken/alrum med kogeø, dejlige hvidehvarer og indbygget brændeovn, herfra er der åben adgang til en stor lys opholdsstue og direkte udgang til en fantastisk flisebelagt gårdhave. Stort soveværelse med walkin, Kælpe badeværelse med nedbygget spabad og seperat bruseniche med væg i glassten.
1. salen: Fra den flotte fyrtræstrappe kommer du til 1. salen som fordeler sig til 2 store og lyse soveværelser, et godt børneværelse/kontor samt en pænt flisebadeværelse.
Kælder: Her er der en utal af muligheder - men som den står nu er den rå og der er adgang til kælderen er udefra. Den indeholder den et godt og klinkebelagt fyrrum/vaskerum, et værksted, et disponibelt rum samt 3 mindre rum det kan anvendes til opbevaring.

Når du har set fotos af ejendommen og vælger at komme ud og se ejendommen vil du absolut stadig have samme oplevelse af en helt fantastisk ejendom - så ring og aftale en fremvisning på tlf. 36 41 40 39