Annexgårdsvej 45, 2610 Rødovre

Sjælden udbudt ejendom beliggende i Rødovres mest attraktive område. Ejendommen er på 167 m², rigtig godt udnyttet og har bl.a. 4 værelser af en god størrelse.

Indeholder: Entre med trappe til 1. sal. Stort værelse med indbyggede skabsvæg. Meget stor og sydvendt stue, som ligger i en form for hestesko. Badeværelse med bruseniche. Pænt og nydeligt køkken med god plads. Fra køkken er der adgang til bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggers er der via lille mellemgang adgang til stort værksted, hvor fyret ligeledes befinder sig.
1. sal: Repos med mulighed for skabsplads. 2 gode lyse værelser. Stort værelse med adgang genem et af de andre værelser. Det store værelse har indbygget skabsplads og dør til vestvendt terrasse

Stor sydvendt terrasse på 22 m² som er overdækket
Grunden er en oase i sig selv, med mange flotte detaljer som gør det til en fornøjelse at opholde sig i haven.

Område: Huset er beliggende på en af Rødovres mest attraktive adresser. Damhussøen og Damhusengen skærmer området og giver det sin rolige og familievenlige atmosfære, på trods af områdets rolighed er der kun få min. gang til cafe'er, gode indkøbsmuligheder, børneinstitutioner, offentlige transport og ideelle tilkørselsforhold til og fra byen.

Velholdt ejendom som er et besøg værd!