Bogholder Allé 46A, 2. TH., 2720 Vanløse

Fantastisk og indflytningsklar 3 vær. / Måske med altan

Velkommen til denne skønne lejlighed i Vanløse! Boligen byder på mange gode kvadratmeter, som giver hverdagen et dejligt luftigt præg i et område, hvor kvadratmeterne ellers ofte er mere sparsomme.

Lejligheden folder sig bl.a. ud på to værelser samt en voluminøs stue, hvor der er plads til at invitere godt selskab forbi på en middag eller blot til en sludder for en sladder. Entréen er luftig, og når du træder ind, bliver du mødt af køkkenets gastronomiske duftoplevelser. Planløsningen lader derfor både entré og køkken fremstå større, hvilket giver godt med armplads, når det kulinariske arbejde sættes i gang. Ud over armplads, er der ligeledes fint med både opbevarings- og bordplads, og den ekstra bordlængde skaber en ekstra siddeplads, som eksempelvis kan bruges som arbejdsplads. På den måde går funktion og kvadratmeter op i en højere enhed, når pladsen er udnyttet til mindste detalje.

Køkkenet fremstår tidløst med enkle hvide flader sat mod en mørkere træbordplade, der giver rummet et tiltalende spil. De to værelser er begge gode, regulære rum, og i det store er der særdeles god opbevaringsplads. Opbevaringsplads får du også i skabet ud mod entréen, hvor der enten er plads til hele garderoben eller til vaskefaciliteter - du kan benytte pladsen lige efter eget forgodtbefindende. Endeligt byder lejligheden på et flot badeværelse med en rustik væg i grå nuancer adskilt af en gennemsigtig bruseniche, der lader udtrykket fremstå enkelt og lækkert. Ud over boligens kvadratmeter, er der også en cykelkælder og et tilhørende kælderrum.

Du finder en Netto ikke længere end 350 meter fra hoveddøren, og den nærmeste skole ligger lige om hjørnet - og ligeså med den nærmeste vuggestue. Søger du mod København C, tager cykelturen blot 21 minutter - er du mere til det offentlige, er du kun en kort gåtur fra stationen.

Kunne du tænke dig plads til at udfolde dig på, men vil du samtidigt gerne være tæt på storbyens pulserende liv? Så er der ikke andet for end at komme forbi og mærke lejlighedens stemning på egen krop.

NB! Altaner - Foreningen arbejder på at lejlighederne kan vælge at få altan.