Grønbækvej 22A, 2610 Rødovre

Skønt dobbelthus med den bedste beliggenhed.

Søger du og din familie en let og overkommelig 1 plans bolig så er dette skønne dobbelthus noget af en drømmebolig - Den henvender sig særligt til den mindre familie som ønsker en god planløsning, lave omkostninger og en dejlig overkommelig have.

Indretningen: Du bydes velkommen gennem den gode entre entre, hvorfra der er adgang til et pant flisebadeværelse i pæne og lyse farver og med en god bruseniche En stor og lys opholdsstue med stort vinduesparti og udgang til haven/terrassen. . I direkte forbindelse med opholdsstuen ligger der et flot lyst elementkøkken med god skabsplads og i direkte adgang til et godt bryggers/vaskerum/fyrrum. Endelig finder du 2 store soveværelser med faste skabe.

Ejendommen: Fantastisk velindrettet og yderst velholdt 1 plans dobbelthus midt i Rødovre. Ejendommen er opført i gule mursten og med beton tagsten og pæne hvide termovinduer. Haven er syd-/vestvendt og giver derfor masser af mulighed for at dejlig solrig og så er der i de fleste rum gulvvarme.Området:: Ejendommen er beliggende centralt og lige midt i Rødovre - Derfor er der kort afstand til Rødovre Centrum, de dejlige grønne områder på Vestvolden, Nyager Skole, lokale indkøbsmuligheder og offentlige transportmidler