Troldkærvej 31B, 2610 Rødovre

HYGGELIG IDEEL ANPART PÅ LUKKET VEJ I RØDOVRE

For enden af et fredeligt boligkvarter i Rødovre ligger denne farverige og charmerende dobbeltejendom, der byder på en veltænkt rumfordeling med en super stemningsfuld sydvendt have oveni. Kom med rundt!

Jeres næste boligkapitel foregår her i aldeles velplacerede kvadratmeter, som I kan forme og nytænke efter egne ønsker og drømme. Fra entréen åbner hjemmet sig op med køkken til den ene side og en stor stue til den anden, og så med et gæstetoilet i oveni. Trappen leder jer fint og sirligt op på første sal, hvor I fra reposen får adgang til tre gode værelser samt badeværelse og funktionel opbevaringsplads - og så har I ydermere adgang til kælderens praktiske arealer. Køkkenet giver rigtig fin plads at arbejde på, og det luftige rum giver plads til et helle, hvor morgenkaffen kan skubbe dagen stille og roligt i gang. Stuen lader fint spisebord og sofaarrangement danne rammerne om hverdagen - vendt helt rigtigt mod syd, så de store vinduespartier modtager det allerbedste lys. Herfra får I adgang til skønne udearealer, hvor flere timer kan bruges ude end inde i de lune måneder. Den indbydende atmosfære bliver værelserne ikke snydt for, for med både et dejligt lysindfald og indbygget opbevaringsplads sørger hjemmet for funktionalitet, som både et skab og et pulterrum under trappen betoner. Boligen bliver rundet fint af med både gæstetoilet og badeværelse, hvor ovenlys og vaskemaskine sørger for en behagelig og veltænkt dagligdag.

Jo, Troldkærvej 31B er en charmerende og funktionel plet, som I lige så vel kan nyde under åben himmel, for den grønne have er tænkt igennem fra ende til anden med gode græsarealer til de små, hvor et skønt bed skærmer til den lille terrasse. Pletvis bevoksning sætter stemningen på fornemste vis, og med plads til at parkere bilen tørt og godt bliver det en gennemført fornøjelse at komme hjem.

Beliggenheden er aldeles hjertevindende, for med hyggelige grønne arealer med sø og videre dejlige stisystemer mod Espelunden kan I allerede helt fra start færdes roligt og sikkert i behagelige omgivelser. Samtidig finder I Valhøj Skole under en halv kilometer fra hoveddøren, og med indkøbs- og gode take-away-muligheder samt generelt Rødovres hyggelige leben placerer I jer aldeles hensigtsmæssigt - og så med bare 20 minutter til Indre By.

Her kan I få lov at sætte jeres egen sløjfe på jeres næste hjem - vi glæder os til at vise det frem for jer!