Pildamsvej 31, 2610 Rødovre

Ved Damhussøen ligger denne pragtfulde 1 pl. villa.

LYS VILLA MED UDSØGT HAVEMILJØ OG IDEEL PLACERING I RØDOVRE

På Pildamsvej 31 har vi nu fornøjelsen at byde jer velkommen indenfor i en lys og indflytningsklar villa. Her kan I nyde et udsøgt og solrigt havemiljø, mens adressen placerer jer nær alle livets fornødenheder. Helt klart et besøg værd!

Der er tale om en lys og charmerende perle, som er opført i 1935. Grundet løbende flittig vedligeholdelse kan I på adressen se frem til en fuldstændig indflytningsklar bolig. Huset omkranses af et stort og solrigt havemiljø, som i den grad evner at samle familien om de fælles udendørs aktiviteter. Her inviterer den store, grønne have til masser af leg og aktivitet, mens den vestvendte terrasse er et ideelt spot, når der skal slappes af. Terrassen er halvt overdækket, hvilket sikrer jer selv og grillmaden, hvis den danske sommer skulle byde på enkelte regnskyl.
Udendørs er også en stor carport.

I det rummelige køkken kan familien gå sammen om de gastronomiske udfoldelser, og her kan I nyde alle hårde hvidevarer og et herligt lysindfald.
Familiens samlingspunkt forefindes i husets stuemiljø, som bades i lys fra de store vinduespartier. Her er der fine, velholdte trægulve og plads til at indrette sig med både sofaarrangement og spiseafdeling. Fra hjerterummet kan I tilmed forbinde boligens inde- og udeliv, når I inviterer gæsterne med ud på den solrige terrasse.

De resterende kvadratmeter finder I på tre gode værelser, hvoraf det ene har adgang til eget og stort walk-in og aller drager fordele af et naturligt lysindfald. Hertil er et bryggers og et lyst badeværelse med en stor bruseniche, som henleder tankerne sydpå til smukke dybstensgrotter.

Med en ideel placering i Rødovre er I på adressen sikret kort afstand til alle livets fornødenheder. Med Damhussøen i baghaven kan I nyde utallige gode gåture lige ude foran hoveddøren. Ungerne har kun 1,5 kilometer til skole, og de er tilmed nær sportsaktiviteter i Rødovrehallen. I kan hertil gå til Rødovre Centrum på bare ti minutter, hvor der venter jer biograf samt alskens butikker, spisesteder og indkøbsmuligheder. Fra adressen kan I desuden cykle til Frederiksberg Have på et kvarter, mens I også kommer ubesværet med offentlig transport med 400 meter til nærmeste busstoppested.

Velkommen hjem!

SÆRLIGT: Der ligger et godkendt tilbygnings/ombygningsprojekt så boligen bliver 165 m2