Tårnvej 407, 2610 Rødovre

Skøn villa med fuld kælder lige ved Vestvolden

GOD VILLA MED BRUGBAR KÆLDER OG CENTRAL BELIGGENEHD I RØDOVRE

En skøn familievilla med plads til livet - tjek! En dejlig solrige have, hvor tilværelsen nydes i fulde drag - tjek! En super beliggenhed, som sætter jer tæt på skole, indkøb og meget mere - tjek! Ja, der kan sættes flueben ved alle punkter på familiens boligønskeliste her på Tårnvej 407, hvor jeres nye hjem venter.

På adressen står en villa fra 1959 og fordeler sig over et stueplan og en kælder, der hver især har 95 gode m2. Kælderen er lys og indretningsvenlig med badeværelse, et stort vaskerum, flere disponible rum og tilmed et køkken, der gør etagen ideel til teenageren, som kan få sin helt egen afdeling her. Imens byder stueplan på tre soveværelser, et brusebadeværelse, et køkken og en stue med tilhørende udestue. En oplagt mulighed her er at vælte væggen mellem stuen og køkkenet, for derved at skabe et åbent leverum, hvor familien stadig er samlet på tværs af rummet. Huset er pænt og velholdt, og det er tydeligt, at den løbende er moderniseret siden den blev opført. Særligt det ene badeværelse er super flot og moderne, mens køkkenet fremtræder tidløst og funktionelt. I kan sagtens flytte ind og føle jer hjemme med det samme, men der er også rum til, at I kan sætte jeres eget præg.

Vi bevæger os ud i haven, som nærmest inviterer til grillhygge på terrassen, mens de grønne arealer breder sig som børnenes legeplads. Har I grønne fingre, kan I glæde jer over det skønne drivhus, som indbyder til at så og høste lækkerier. Haven er aflukket og privat, så I kan nyde et uforstyrret udeliv.

Tårnvej 407 er en attraktiv beliggenhed - særligt for jer, der gerne vil have det hele lige ved hånden. Det tager ikke mere end to minutter at cykle til den nærmeste skole, ligesom at der er kort cykelafstand til daginstitutioner og fritidsaktiviteter, som sikrer familien de bedste rammer for en nem tilværelse. De daglige indkøb kan ligeledes klares på få minutters cykelafstand og det tager tilmed mindre end ti minutter at cykle til Rødovre Centrum, som huser alt fra Magasin og et levende forretningsliv til gode spisesteder. Trænger I til et afbræk i dagligdagen, så er Damhusengen det rette sted at sætte kursen mod, og I når ligeledes det naturskønne område på cykel.

Her vil I elske at bo.