Sylvestervej 4B, 2610 Rødovre

Murstensvilla med fuld kælder på blind vej.

Indflytningsklart rækkehus på blind vej mellem Damhussøen og Rødovre Centrum

Drømmer I om den ultimative kombination mellem rolige omgivelser, hvor der stadig ikke er for langt til indre København, og et skønt nærmiljø, der både byder på naturoplevelser og hverdagsfaciliteter såsom, shopping, indkøb, offentlig transport, skole osv. osv.? Jamen, så er placeringen her på Sylvestervej 4B i Rødovre intet mindre end perfekt!

Det er sjældent, at man oplever at få "hele pakken" i én og samme beliggenhed, men ikke desto mindre er det tilfældet her. Balance er nøgleordet.

Velkommen til en af byens mest attraktive adresser, hvor et mindst ligeså attraktivt rækkehus står opført - klar til at danne rammen om jeres liv de næste mange, mange år.

Det indflytningsklare rækkehus står opført næsten helt for enden af den lukkede Sylvestervej, der geografisk placerer sig ca. midt mellem Damhussøens skønne natur og Rødovre Centrums store butikscenter. Rækkehuset er opført i 1948 og byder jer ind til 133 etagemeter fordelt over tre etager, herunder en god kælder på 49 kvadratmeter.

Det første, der møder jer, er imidlertid stueetagens hyggelige fællesrum bestående af et åbent køkken-alrum i forbindelse med stuen. Køkkenet er indrettet med skakternede gulve og byder på god bord- og skabsplads til alle køkkenmaskinerne. Desuden ligger det lidt for sig selv, så man kan trække sig tilbage og koncentrere sig om madlavningen, samtidig med at man kan føre en samtale med gæsterne inde i stuen.

Stuen ligger badet i lys fra vinduerne mod sydvest og præsenterer en god rummelighed med plads til spise- og sofamiljø. Desuden kan man frit slå døren op ud til den solskinsvarme træterrasse, der har masser af kvadratmeter til grillen, loungemøblerne og børnenes sandkasse.

Ovenpå fortsætter boligen i en flot og indbydende stil med at fremvise to dejlige værelser af forskellig størrelse, som kan indrettes lige efter jeres behov. Desuden byder etagen på et pænt brusebadeværelse med skråvindue, væghængt toilet og materialer i varme nuancer. Afslutningsvis præsenterer kælderen yderligere et stort badeværelse med brus samt to disponible rum med god anvendelighed.

Fra Sylvestervej kan man nå ned omkring Damhussøen på et par minutter og nyde mange fine gå- og løbeture langs stisystemerne, som fortsætter op omkring engen. I modsatte retning smelter vejen sammen med et stisystem, hvorfra man nemt kan gå til den nærmeste skole samt de omkringloggende børneinstitutioner og vuggestuer.

Et lille familieparadis bare 25 minutter på cykel fra København K.