Auroravej 21C, 2610 Rødovre

Lækkert dobbelthus 2. række til Damhussøen

Søger du og din familie det perfekte og totalt istandsatte dobbelthus med den bedste beliggenhed - så kan du flytte ind i halvdelen af dette pæne, lyse og hyggelige dobbelthus. Huset er flot istandsat og helt perfekt for børnefamilien med to børn - Der også stiller krav til en rummelig , overkommelig og skøn sydvestvendt have, med terrasser bag bøgehækken. Fra adressen har I ikke mere end to minutters gang til de rekreative fornøjelser ved Damhussøen og ca. fem minutter på cykel til flere skoler og Rødovre Centrum indkøbscenter.

Denne gulstens ejendom er fra 1983 og byder på en bolig i 1 ½ plan samt carport. Boligen er indflytningsklar, lys og imødekommende i stilen med hvidmalede vægge, lofter, døre og trappe. Og så er pladsen virkelig godt udnyttet. I stueplan består hjemmet af en entré, hvor trætrappen svinger sig mod 1. salen. En skøn vinkelopholdstue som er let at møblere med en spiseafdeling op sofa afdeling - Et dejligt elementkøkken, der smelter sammen med en dejlige opholdsstue. Fra opholdsstuen er der direkte udgang til en ekstra lys stue med brændeovn og et fantastisk kik til haven. Endelig finder du et flot flisebadeværelse med muret bruseniche og skabsplads. Førstesalen består af tre rummelige værelser - hvoraf det ene er med skabsvæg. Skønt at hele familien kan sove i samme på samme plan.

Særligt: En rigtig skøn familiebolig til dem der drømmer om, at bo i et fredeligt og roligt villakvarterer ved Damhussøen med gå afstand til alt. Her får I den plads, I skal bruges, både ude og inde - og samtidig en overskuelig ejendom, der ikke kræver uoverkommelige mængder havearbejde eller vedligeholdelse. Endelig er ejendommen billig i drift (varme, ejendomsskatter og forsikringer). Ring allerede i dag og book en fremvisning hos ejendomsmægler Gabriel Barløse på 5151 3636