Grønnemarksvej 2C, 2610 Rødovre

Totalt lækkert rækkehus med tre gode værelser, skøn træterrasse og dejlig altan

Drømmer I om et rækkehus i et af Rødovres hyggeligste områder? Så er denne bolig på Grønnemarksvej 2C måske den helt rigtige for jer. Rødovre er en by med rigtig mange gode tilbud - heriblandt shoppingcenteret Rødovre Centrum, Kulturhuset Viften, Ejbybrobunkeren, Damhussøen, Rødovre Skøjtehal og Atlas Biograferne. Her keder man sig altså aldrig! Byen har også en række gode folkeskoler, en teknisk skole og eget gymnasium.

Det gule murstenshus på hjørnet af Grønnemarksvej og Ejbyvej er opført i 1955 og fremstår både velholdt, moderne og er gennem de sidste år totalt istandsat. Boligens 117 m2 er fordelt på to plan og en høj kælder på 16 m2 med depotrum og bryggers. Alle rum har pæne, lyse trægulve og hvidmalede vægge, hvorfor boligen er indflytningsklar.

I stueetagen finder man et nyere, stort og yderst lækkert flisebadeværelse med bruseniche og gulvvarme alt i skønne materialer, dejligt stort soveværelse med kik til haven. Endvidere finder hjemmets hyggelige stue med stort vinduesparti med udgang til haven/terrassen, nyt lækkert og hvidt køkken i direkte og åben forbindelse med spisestuen. Køkkenet ligger i praktisk forlængelse af spisestuen og opholdsstuen, som nemt kan indeholde både spisebord og sofaområde med tv. Fra stuen er der udgang til den skønne, vestvendte terrasse, hvor solen kan nydes, til ud på de sene aftentimer med familien og vennerne. Fra terrassen er der udsigt over rækkehusets have, som er holdt meget enkel, men let kan anlægges efter jeres ønsker.

På husets første sal ligger 2 gode og storre soveværelser og et badeværelse. Alle værelser har egen udgang til en rummelig, fælles altan, hvor man kan indrette sig med bløde stole og fine altankasser. De nuværende ejere har udnyttet førstesalens repos, så ingen plads går til spilde og man kan få mest muligt ud af værelserne.

Ring og bestil en fremvisning allerede i dag. Vi glæder os til at vise jer rundt i det charmerende rækkehus.