Lunavej 9, 2610 Rødovre

Murstensvilla med fuld kælder på blind vej.

Området: På grænsen til Københavns Kommune finder du - Rødovres mest attraktive villakvarter - Her er alt hvad du kan forlange i 2. række til Damhussøen, kun 7 km. til centrum, gåafstand til Rødovre Skole, Frederiksberg privatskolen, Rødovre Centret, offentlige transportmidler samt dejlige grønne områder.

Ejendommen er en virkelig flot ombygget og tilbygget "Søtorp villa" beliggende på lukket villavej og i 2. række fra Damhussøen, Ejendommen er opført i mursten. Den er har gennem årene fået nyt betontagstens tag, flotte pudset facader, termoruder og opvarmes med centralvarme med naturgasfyr. Haven er en virkelig charmerende med flotte bede, en dejlig græsplæne en stor dejlig swimmingpool med sikkerhedsdug så børnene kan lege i haven uden at falde i vandet endelig er der en stor indkørsel anlagt i flotte brosten - Hele haven er omkranset af en flot og høj bøgehæk.

Ejendommen er indrettet med klinkebelagt entre med trappe til 1. salen, hvorfra der er adgang til dejligt badeværelse med trægulv og bruseniche med dobbeltbruser, stor opholdsstue med karnap og dobbelt terrassedør hvorfra der er udgang til haven, i direkte forbindelse med stuen er der et flot "Svanekøkken" med bl.a. kogeø. Lille og hyggelig spiseafdeling med udgang til stor træterrasse. Hyggelig spisestue med karnap. Et godt klinkebelagt bryggers med masser af skabe. En stor klinkebelagt garage.
1. salen har nye flotte askegulve og indeholder et hyggeligt alrum, 3 gode værelser og et nyt flot flisebadeværelse.

En helt unik ejendom, som ikke kan beskrives med ord, men bare skal ses!