Krydderivej 21, 2610 Rødovre

Townhouse i Irmabyen - Bare lækkert og skal opleves.

KVALITET, KVALITET, KVALITET - ENESTÅENDE RÆKKEHUS MED STOR TAGTERRASSE

Krydderivej 21 gemmer på et eminent townhouse i Irmabyen, hvor mageligheden er i fokus og matches med et materialevalg af tårnhøj kvalitet - perfekt for familien. Ikke nok med at husets rum er noget helt for sig - et udeliv som dette, der bl.a. tæller have, to altaner og en stor tagterrasse, skal man lede længe efter.

Hjemmet folder sig ud som et pragteksemplar på et moderne rækkehus/townhouse, der er opført i 2018 - og siden er der kælet for detaljerne, så der virkelig er tale om et personligt hjem af dimensioner. 157 m2 byder velkommen hjem med en planløsning i tre etager, der kan prale af enten bad eller toilet på alle planer.

Rum efter rum sættes der to streger under husets relevans i forhold til den helt rigtige, gennemførte stil - naturligvis spækket med det bedste lysindfald, der strømmer ind fra øst og vest. Underetagen er indrettet med en særlig sammenhæng for øje med et sammenhængende stuemiljø med køkkenalrum, der hylder de rå detaljer, som skaber en spændende sammenhæng, og det er svært ikke at bide mærke i det smukke vinkelkøkken med enkle fronter og et spændende bararrangement, der tangerer en stemning af café. Det er nærliggende at søge mod det østvendte uderum til morgenmad og kaffe (hvor der i øvrigt også er en magelig plads til husstandens bil), mens en vestvendt, flisebelagt have med buske og markise er et yndet spot til afslapning i loungemøblerne, aftensmad direkte fra grillen eller hyggelige weekendfrokoster, der har sol fra formiddag til solnedgang. Samtidig er det rolige farvevalg på gæstetoilettet som revet ud af et boligmagasin.

Og med så solid en grundsten lagt for kompromisløs stilsikkerhed er det med nysgerrighed og høje forventninger, at førstesalen bliver taget i nærmere øjesyn. Ét stort værelse, der snildt vil kunne deles i to, åbner sig op mod vest, mens et andet fanger morgensolen og har udgang til en dejlig, overdækket altan, så frisk luft også kan nydes selv i regnvejr. Også andensalen byder på et værelse, der her både har adgang til altan og eget badeværelse.

Prikken over i'et er den fantastiske stue på andensalen, der med ovenlysvindue og en sammensmeltning med den blå himmel via den store tagterrasse virkelig tager prisen som husets ultimative aktiv. Særligt tagterrassen, der giver 270 graders panoramavue over området slår sig fast som et helt særligt plus, der tårner sig op i området fuldkommen ugeneret og uden indkig, så privatlivet udenfor virkelig kan nydes.

Boligen er opført med klimavenlighed for øje. Således er der et minimalt varmeforbrug, ligesom solcellerne gør udgifterne til el stort set ikke-eksisterende.

Krydderivej og Irmabyen sammenrystes af et formidabelt naboskab med familier i alle aldre og til alle sider. I umiddelbar nærhed ligger Espelunden og Vestvolden, grønne områder, sportsfaciliteter og daginstitution, mens indkøb, Rødovre Centrum, skole og S-Tog kan nås på en kort cykeltur.

Skal vi sige "velkommen hjem?"