Oxford Have 253, 2300 København S

Pragtfuldt rækkehus i hele 3 plan og tagterrasse

Treetagers rækkehus i børnevenligt kvarter på Amager.

I Oxford Have er dette rækkehus beliggende i nummer 253 som en del af et rækkehuskvarter, hvor parret eller børnefamilien kan få et pænt og trygt sted at kalde hjem. Hjemmet fordeler sig over tre etager med en gårdhave, en mindre altan og en stor tagterrasse som hver etages særpræg.

I stueetagen får I et køkken i åben forbindelse til stuearealet, hvilket giver masser af plads til at indrette, og I kan glæde jer over det dejlige lysindfald fra de store vinduespartier. Samtidig gør terrassedøren det muligt at forlænge opholdsarealet udenfor på de milde dage og få frisk luft inden døre, mens der i køkkenet er lagt vægt på masser af opbevaringsmuligheder, bordplads og alt i hårde hvidevarer. Her kan hele familien nemt samles om madlavningen eller blot til en snak over morgenkaffen. På denne etage får I også et stort indbygget skab og et kompakt gæstetoilet.

Bevæger I jer op ad kvartsvingstrappen, finder I hjemmets tre store værelser, der alle er lyse og med pæne gulve. Det største værelse har en mindre altan, og på etagens badeværelse er der opført med fliser på både gulv og i den rummelige bruseniche. Her får I vaskefaciliteter og god opbevaringsplads med fine detaljer. Tredje sal udgøres af en stor stue, hvor mulighederne er mange - I kan lave kontorafdeling, tv-stue, træningsområde eller hvad end, I lyster! Tagterrassen giver jer gode muligheder for at nyde sommerens milde dage og samle jeres nærmeste til fester og sammenkomster!

Haven har plads til spisebord, og børnene kan sagtens dyste i en fodboldkamp på græsset. Afslutningvis er der et skur, cykelparkering og udgang til stien bag husene.

Med en beliggenhed i dette kvarter får I alt det, som Amager har at tilbyde! Der er kort til park og Amagerfælled til de dage, hvor der er brug for en frisk gåtur, og I kan nå Amager Strandpark på små ti minutter! I har ligeledes kun 500 meter til Amagerbrogade, hvor det bugner med indkøbsmuligheder, detailhandel, stemningsfyldte cafeer, spisesteder og barer. I nærområdet finder I både skole, dagtilbud og gymnasium, og I kan hurtigt være i Indre By med bus og metro, der går lige i jeres nærområde.

Vi ser frem til at høre fra jer!