Velkommen til DK Boligsalg

DK Boligsalg blev grundlagt i år 2009 med det formål, at tilbyde bedre og billigere bolighandler på Sjælland. Vores ejendomsmægler har over 20 års erfaring, mange har været ansatte hos kædemæglerne. Fælles for alle er, at de har den erfarring der skal til for at skabe en tryg og sikker bolighandel.         

 Berlingske Tidende og Børsen Skrev "Hovedstadens hurtigste ejendomsmægler" 

 

Vi giver dig en tryg bolighandel

DK Boligsalg er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation som er en brancheorganisation / ejendomsmæglerforening for ejendomsmæglere i Danmark og har eksisteret siden 1977. Gennem aktivt arbejde i udvalg og i høringer og ved stadig påvirkning at ejendomsbranchen sikrer Ejendomsmæglernes Landsorganisation bedst mulige vilkår for såvel vores medlemmer som vores forbrugere.

 

Du får forbrugertryghed

Ejendomsmæglernes landsorganisation sikre, at vore medlemmers kunder er garanteret en kvalificeret ejendomsmæglers bistand i forbindelse med køb og salg af ejendom. Alle EL's medlemmer opfylder den til enhver tid gældende lovgivnings krav om forsikringsdækning og garanti. 

Målsætning for medlemmer af Ejendomsmæglernes Landsorganisation 

Ethvert medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation er forpligtet til at drive sin virksomhed i overensstemmelse med god ejendomsmæglerskik, og udføre sit hverv det være sig køb/salg, vurdering, udleje m.v. på en etisk forsvarlig måde, uanset der ikke findes skrevne regler herfor.


Det er således medlemmets pligt at overholde og holde sig orienteret om de til enhver tid gældende love og bekendtgørelser, der vedrører såvel de branchemæssige som de almindelige, generelle forhold i forbindelse med udøvelse af sin virksomhed. Ethvert medlem er forpligtet til i øvrigt at opføre sig på en sådan måde, at vedkommende findes egnet til at være medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation.

 

Klage over en ejendomsmægler

”Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.”

DK Boligsalg
 


Rødovre/Hvidovre/Herlev

Ansvarlig mægler:

Gabriel Barløse

Tlf.: 51 51 36 36

Gabriel@dkboligsalg.dk

info@dkboligsalg.dk

 

Frederiksberg/København

Ansvarlig mægler:

Rigo Durhuus

Tlf.: 20 71 79 06

Rigo@dkboligsalg.dk

Send os en mail

 

 

Damhustorvet 5

2610 Rødovre

 Tlf. 36 41 40 39

"Det sikre valg 

når du skal sælge eller

 købe bolig"
"Bag en god bolighandel står en dygtig og lokal ejendomsmægler"


 

Sådan vurdere vi din

Andelsbolig - Ejerlejlighed

Sådan vurdere vi din

Villa og Rækkehus

Her kan du se hvad sælger mener om os.

Har du ikke prøvet at sælge en bolig før, så kan du med fordel se denne film. Her vil du trin for trin kunne se hvad der skal ske når en af vores dygtige medarbejder kommer og vurdere din ejerlejlighed eller andelsbolig.

Har du ikke prøvet at sælge en bolig før, så kan du med fordel se denne film. Her vil du trin for trin kunne se hvad der skal ske når en af vores dygtige medarbejder kommer og vurdere din villa eller rækkehus. 

Vil du vide mere om, hvordan sælgerne har oplevet, at sælge en bolig gennem DK Boligsalg - så se bl.a. denne film.

Få 4 gode salgsmuligheder

Få en gratis vurdering - bestil fra forsiden

Se nogle referencer
 
Vent venligst...