Kære kunde - Velkommen til en moderne mæglervirksomhed

Her er alle kunder velkommen til at være med, hvad enten de skal sælge, købe eller bytte bolig.

 

Kun for boligsælger.

Statistik Service

Hos DK Boligsalg har du mulighed for dagligt, at følge med i hvor mange køber der har set på din ejendom og ejendommens dokumenter. Herefter kan du sammenligne dette med ligende ejendomme.

Fordel: Du kan se om interessen for din ejendom er stigende, faldende eller uændret. Det er afgørende for et godt salg at kunne måle på interessen særligt ved evt. prisændringer eller andre tiltag foretaget af DK Boligsalg.

 

Købers bemærkninger:

Hos DK Boligsalg har du mulighed for dagligt, at følge med i hvad køberne mener om din ejendom. Disse informationer kommer direkte fra køberne fra et særligt system som samler alle købernes bemærkninger.

Fordel: Du får direkte informationer fra køberne - om de venter på at skulle have solgt selv, om ejendommen her forkert beliggenhed, om standen på boligen ikke er god nok eller de kun ser for sjovt

 

Dette er vigtige værktøjer så du og din ejendomsmægler kan finde ud af om interessen for din bolig er god nok. Hos DK Boligsalg har vi lagt særlig meget vægt på denne del. Vi fører dagligt statestik over hvad kunderne mener om din ejendom, hvor mange klik din ejendom har - sammenlignet med ligende boliger. Du får også et samlet overblik (aktivitet service) over, hvad køberne har sagt på fremvisningerne, afgivet af købstilbud og mæglerens løbende bemærkninger.

 

Kun for boligkøber.

Som boligkøber får du hos DK Boligsalg en helt fantastisk mulighed for at blive fundet af alle boligsælgere, ejendomsmæglere, banker og advokater. Vi har nemlig valgt at åbne vores køberkartotek for alle - det betyder fort dig som har valgt at have en åben profil at du i højere grad vil modtage tilbud som passer langt bedre på dine ønsker.

 

Vil du bytte bolig.

Kan du forestille dig, at du har fundet din nye drømmebolig - men at du desværre ikke har solgt din egen bolig endnu? Hvad nu hvis sælger af din drømmebolig kunne have interesse i netop din bolig - ville det så ikke være værd at se om i kunne bytte? 

 

 

Med venlig hilsen

 

 

 

 

 

 

Vent venligst...